TİSK Başkanı Akkol'dan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı:

- "15 Temmuz, milletimizin sarsılmaz kararlılığı ve birlik içinde ortaya koyduğu irade ile demokrasi zaferi olarak tarihe geçmiştir"

15 Temmuz 2023 Cumartesi 11:14
TİSK Başkanı Akkol'dan

ANKARA (AA) - Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, "15 Temmuz, milletimizin sarsılmaz kararlılığı ve birlik içinde ortaya koyduğu irade ile bir demokrasi zaferi olarak tarihe geçmiştir." ifadesini kullandı.

Akkol, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçtiğini anımsattı.

15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde halkın demokrasi adına bedenlerini siper ederek büyük bir mücadele gösterdiğine dikkati çeken Akkol, şunları kaydetti:

"15 Temmuz, milletimizin sarsılmaz kararlılığı ve birlik içinde ortaya koyduğu irade ile bir demokrasi zaferi olarak tarihe geçmiştir. Demokrasimiz uğrunda şehit olanlara şahsım ve konfederasyonumuz adına Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize tüm fedakarlıkları için saygı ve minnetlerimi iletiyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.