TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol'dan 15 Temmuz mesajı:

- "Milletimiz, 15 Temmuz'da tek yürek olarak ortaya koyduğu güçlü irade ile millet egemenliğini ve anayasal düzeni hiçe sayan adımların karşısında olduğunu net bir şekilde göstermiştir"

14 Temmuz 2021 Çarşamba 12:59
TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol'dan 15 Temmuz mesajı:

ANKARA (AA) - Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Türk milletinin 15 Temmuz'da tek yürek ortaya koyduğu güçlü irade ile millet egemenliğini ve anayasal düzeni hiçe sayan adımların karşısında olduğunu net şekilde gösterdiğini bildirdi.

Akkol, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, halkın demokrasi adına bedenlerini siper ederek büyük bir mücadele gösterdiğini belirtti.

"Milletimiz, tek yürek olarak ortaya koyduğu güçlü irade ile millet egemenliğini ve anayasal düzeni hiçe sayan adımların karşısında olduğunu net bir şekilde göstermiştir." ifadesini kullanan Akkol, milli birlik ve demokrasi uğruna şehit olanlara kendisi ve Konfederasyon adına Allah'tan rahmet diledi, gazileri saygı ve minnetle andı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.