TÜGVA'dan ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

KIRIKKALE (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Temsilciği, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin ailelerine verilmesi için 71 hediye çekini Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'ye teslim etti.TÜGVA Kırıkkale...

29 Nisan 2021 Perşembe 10:57
TÜGVA'dan ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

KIRIKKALE (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Temsilciği, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin ailelerine verilmesi için 71 hediye çekini Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'ye teslim etti.

TÜGVA Kırıkkale İl Temsilcisi Çağrı Parlak, Tüfekçi'yi ziyaretinde yaptığı açıklamada, ramazan ayının, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın toplumda yoğunluk kazandığı, ibadet hayatının zenginleştiği bir ay olduğunu belirtti.

Kendilerinin de bu süreçte Kovid-19 salgını nedeniyle işinden ayrılan veya ihtiyaç sahibi olan aileler için bir şeyler yapmak istediklerini anlatan Parlak, şunları kaydetti:

"Vakıf olarak süreç içerisinde yardımlarımız ve ihtiyaç sahibi ailelerimize desteklerimiz yıl boyu periyodik devam ediyor. Ancak ramazan ayında yapılan yardımın ayrı bir önemi ve bereketi var. Ramazanın bereketini, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eli uzatarak birlikte paylaşma düşüncesi ve üyelerimizin desteği ile hazırlanan ramazan hediye çeklerimizi 71 ailemize Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi aracılığıyla ulaştıracağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.