TÜMSİAD Eskişehir Şubesi'den Tanzanya'ya ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve beraberindeki heyet, Türkiye Darüsselam Büyükelçisi Ali Davutoğlu'nu ziyaret etti.Engiz, yaptığı açıklamada, derneğin Afyonkarahisar...

12 Haziran 2019 Çarşamba 10:47
TÜMSİAD Eskişehir Şubesi'den Tanzanya'ya ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve beraberindeki heyet, Türkiye Darüsselam Büyükelçisi Ali Davutoğlu'nu ziyaret etti.

Engiz, yaptığı açıklamada, derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Birliktir'in yanı sıra Eskişehir'den 9 firma sahibiyle, 9-16 Haziran'da ikili görüşmeler yapmak, pazar araştırmak amacıyla gittiklerini, Tanzanya'ya yapılacak yatırım ve ihracat çalışmalarını söz konusu ülkedeki sanayicilere anlattıklarını söyledi.

Darüsselamlı iş insanları ile yapılan ikili görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten Engiz, desteklerinden dolayı büyükelçi Davutoğlu'na teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
EskişehirTÜMSİAD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.