Türk heyeti Makedonya'da

- Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Makedonya temasları kapsamında MATTO Başkanı Aydoğan Ademoski ile bir araya geldi

21 Kasım 2017 Salı 20:25
Türk heyeti Makedonya'da

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesinin 36. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Programa, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı açıklamada, belediyenin kuruluşunun üzerinden 36 yıl geçtiğini belirterek, "Yeni yaşımız tüm Mamaklı hemşehrilerimiz adına kutlu olsun. Sizlerin fedakarca çalışması ile bugünlere geldik. İnanıyorum ki, birlikte nice yıllara daha çok çalışarak, değerlerimizden ve hizmetlerimizden taviz vermeden ulaşacağız." dedi.

"Mamak bizim sevdamız. Sizlerden özellikle istediğim, Mamak için çalışırken, belediyemizin hizmet anlayışını, hedeflerini sahiplenmenizdir." diyen Köse, şunları kaydetti:

"Çalışmalarınıza, yüzünüzdeki gülümsemeyi, kalbinizdeki insan sevgisini çoğaltarak devam etmenizi isterim. Mamak'ın adını başarılarıyla daha çok duyurmak en büyük dileklerimden biri. Güzel Mamak'ın bugünlere gelmesine katkı sunan bütün Mamaklı hemşehrilerimize, muhtarlarımıza, meclis üyelerine, Mamak'a emek veren eski başkanlara teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.