Türk Kadını İsterse

Edirne'de 8 yıldır Oto boyama işi ile ilgilenen Eylem Kuşçu,“Kadınların istediği takdirde yapamayacağı iş yoktur. Yeter ki istesinler. Birileri ne der, ya da ben bunu yapabilir miyim diye düşünmesinler” dedi.

08 Mart 2022 Salı 14:23
Türk Kadını İsterse

Edirne'de oto boyama işi yapan Eylem Kuşçu, izlediği bir belgeselden etkilndiğini söyledi. İzlediği belgeselde eşi ile beraber lastik tamiri yapan bir teyzeyi görüp, eşine bu işi yapabilir miyim diye sorduğunu belirten Kuşçu,Eşinin de desteği ile işi öğrendiğini söyledi. Eylem Kuşçu, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün adına yakışır bir biçimde emeğimizle ve alnımızın teriyle çalışmaya devam ediyoruz. Türk kadının istediğinde her şeyi yapabileceğini, aile ekonomisine ve ülkesine bir şeyler kazandırabileceğini görmek istiyoruz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.03.2022 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.