Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetinkaya, mesajında, vatandaşın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin...

09 Nisan 2018 Pazartesi 17:48
Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında, vatandaşın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren, hukukun üstünlüğü ilkesi ile adaletli ve tarafsız olarak hizmet eden polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Polis teşkilatının kanunların kendisine verdiği görevi yerine getirirken gücünü milletten aldığının bilincinde olduğunu, toplumla bütünleşmeye açık bir görev anlayışıyla hareket ettiğini vurgulayan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Unutulmamalıdır ki demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Polis teşkilatımızın kuruluşunun 173. yılını ve ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızın polis gününü kutluyoruz. Görevleri başında şehitlik şerbetini içen o yüce makama ulaşan kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatı ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.