Türkiye İzmir için tek yürek

- Kayseri'den İzmir'e 2 bin 400 battaniye gönderildi

02 Kasım 2020 Pazartesi 18:05
Türkiye İzmir için tek yürek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'den 2 bin 400 battaniye, İzmir'deki afetzedelere gönderildi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, yazılı açıklamasında, Kayseri Valiliği öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı oda ve borsa ile organize sanayi bölgelerinden, deprem felaketi yaşayan İzmir'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 2 bin 400 battaniye gönderildiğini bildirdi.

Yardımlaşma ve dayanışmanın, Türk milletinin kendisine rehber edindiği en temel kavramlar olduğunu vurgulayan Gülsoy, şunları kaydetti:

"Kayseri'de koordineli bir şekilde depremzede kardeşlerimizin yaşadığı felaketin acısını paylaşarak azaltmak amacıyla yanlarında olmaya çalıştık. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla dayanışma içinde olan ve yaraların, acıların sarılması hususunda gereken hassasiyeti gösteren bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.