Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Özünal'den Şereflikoçhisar Belediyesine ziyaret

ANKARA (AA) - Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Özünal, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik'i ziyaret etti.Muhtarlar Derneği Şereflikoçhisar Şube Başkanı Abdullah Kargın ile ziyarette bulunan Özünal, Çelik tarafından...

02 Aralık 2020 Çarşamba 16:23
Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Özünal'den Şereflikoçhisar Belediyesine ziyaret

ANKARA (AA) - Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Özünal, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik'i ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Şereflikoçhisar Şube Başkanı Abdullah Kargın ile ziyarette bulunan Özünal, Çelik tarafından 2 katlı binanın tamirat, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak şubelerine tahsis edildiğini belirterek, yapılan özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yerel yönetimlerin başlangıcı olan muhtarlarımızın toplantı, istişare ve çeşitli etkinlikleri yapabilmeleri adına 2 katlı olan binamızı kendilerine tahsis ettik, yapının tüm bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını tamamlayarak büro malzemelerini de tamamlayarak muhtarlarımızın hizmetine sunduk." dedi.

Özünal, daha sonra Çelik'e teşekkür belgesi sundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.