Türkiye sandık başında

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş, oyunu kullandı. Demirbaş, eşi Rabia Demirbaş ile birlikte oyunu Yavuz Selim İlkokulu'ndaki 1167 numaralı sandıkta kullandı.Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Demirbaş,...

31 Mart 2019 Pazar 16:42
Türkiye sandık başında

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş, oyunu kullandı.

Demirbaş, eşi Rabia Demirbaş ile birlikte oyunu Yavuz Selim İlkokulu'ndaki 1167 numaralı sandıkta kullandı.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Demirbaş, yoğun bir şekilde seçim çalışması yaptıklarını söyledi.

Sandıktan çıkacak sonuca saygılı olduklarını belirten Demirbaş, "Bizim için önemli olan vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmaktır ve ülkemizin birlik, bütünlüğüdür. Biz görevlendirildiğimiz günden bu tarafa tüm teşkilat mensuplarımız ve MHP'li arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalıştık. Çok verimli bir seçim dönemi geçirdik. Bunun sonucunu iyi bir şekilde alacağımız kanısındayım." dedi.

Öte yandan, Saadet Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Süleyman Haksever de okulları ziyaret ederek, sandık görevlileri ve vatandaşlarla görüştü.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraçubukSeçimOySandık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.