Ulaş Kaymakamı Baş, trafik denetimine katıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Selçuk Baş, Ramazan Bayramı öncesi "Bayramınız kemerli olsun" sloganıyla yapılan uygulamaya katıldı.Sivas-Malatya kara yolu Ulaş kavşağında bayram tedbirleri kapsamında emniyet...

30 Nisan 2022 Cumartesi 15:14
Ulaş Kaymakamı Baş, trafik denetimine katıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Selçuk Baş, Ramazan Bayramı öncesi "Bayramınız kemerli olsun" sloganıyla yapılan uygulamaya katıldı.

Sivas-Malatya kara yolu Ulaş kavşağında bayram tedbirleri kapsamında emniyet ve jandarma ekiplerince icra edilen kontrol faaliyetlerini denetleyen Baş, sürücülerle de sohbet etti.

Baş, sürücüleri trafik kurallarına riayet etmeleri, dikkatli ve sabırlı olmaları konusunda uyardı, bayramlarını kutladı.

Baş'a, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila ve İlçe Emniyet Amiri komiser Yavuz Yılmaz da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.