Ulaş Kaymakamı Sözen köy ziyaretlerine devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Alparslan Sözen'in köy ziyaretleri sürüyor.Sözen, ilçeye bağlı Örenlice, Kapukaya ve Çavdar köylerini ziyaret etti. Köylerde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sözen, incelemelerde...

27 Ekim 2021 Çarşamba 09:17
Ulaş Kaymakamı Sözen köy ziyaretlerine  devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Alparslan Sözen'in köy ziyaretleri sürüyor.

Sözen, ilçeye bağlı Örenlice, Kapukaya ve Çavdar köylerini ziyaret etti.

Köylerde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sözen, incelemelerde bulundu, muhtarlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla sohbet eden Sözen, sorunları, istek ve talepleri dinledi.

Sözen, köylerdeki sorunların çözüme kavuşturulması konusunda kaymakamlık imkanları dahilinde desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Sözen'e köy ziyaretlerinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sevil Sırakaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sıdıka Özkan, İlçe Özel İdare Müdürü Musa Karyağdı da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.