Ulaş'ta belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde kar yağışının ardından belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları devam ediyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine, ilçede etkili olan kar yağışının...

05 Şubat 2022 Cumartesi 15:39
Ulaş'ta belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde kar yağışının ardından belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine, ilçede etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İlçede yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin özveriyle çalıştığını ifade eden İlbey, "İlçede vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığı ana caddeler, okul ve kurum bahçeleri, sokaklar, kaldırımlar kar ve buzdan temizleniyor. Apartman çatılarından sarkan, vatandaşlarımız için risk oluşturan buz sarkıtları da itfaiye ekipleri tarafından temizlendi." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.