Ulaş'ta cami imam hatibi Bilal Başer 2 bin paket un helvası dağıttı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki Merkez Cami İmam Hatibi Bilal Başer, Miraç Kandili ve şehitler için 2 bin adet un helvası dağıttı.Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehitlerin ruhları için ve Miraç Kandili dolayısıyla...

10 Mart 2021 Çarşamba 15:16
Ulaş'ta cami imam hatibi Bilal Başer 2 bin paket un helvası dağıttı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki Merkez Cami İmam Hatibi Bilal Başer, Miraç Kandili ve şehitler için 2 bin adet un helvası dağıttı.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehitlerin ruhları için ve Miraç Kandili dolayısıyla hayırseverlerin destekleriyle vatandaşlara, kurum çalışanlarına, esnafa ve öğrencilere 2 bin adet paketlenmiş un helvası dağıttığını söyledi.

Mübarek gecede camide cemaatle şehitler için dua edeceklerini dile getiren Başer, "Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Kandilin milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını, mübarek gecenin tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini temenni ederim." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.