Ulaş'ta hastane bahçesine çam fidanı dikildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde sağlık çalışanları hastane bahçesine 60 adet çam fidanı dikti.Hastane müdürü İzzet Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salgın döneminde özveriyle çalışan ve çalışmaya devam eden...

19 Mart 2021 Cuma 11:06
Ulaş'ta hastane bahçesine çam fidanı dikildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde sağlık çalışanları hastane bahçesine 60 adet çam fidanı dikti.

Hastane müdürü İzzet Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salgın döneminde özveriyle çalışan ve çalışmaya devam eden 60 sağlık çalışanı ile hastane bahçesine fidan diktiklerini söyledi.

Sağlıkçıların diktiği çam fidanına adını yazdığını ifade eden Karataş, "Bir hastane verdiği sağlık hizmetiyle etkin olduğu kadar, yeşil ve bakımlı bahçesi ile hem hasta sağlığı hem de bulunduğu çevre için de örnek olmalıdır. Estetik ve göze hoş gelen mekanlarda bulunmak ve yaşamak insanları daha mutlu etmektedir." dedi.

Karataş, fidan dikiminde emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.