Ulaş'ta "İlkokullu Kardeşlerimizle Buluşuyoruz Projesi"

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Karacalar köyü ilkokulu öğrencileriyle bir araya geldi."İlkokullu Kardeşlerimizle Buluşuyoruz Projesi" kapsamında liseliler, köy okulu öğrencileriyle...

09 Aralık 2021 Perşembe 13:41
Ulaş'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Karacalar köyü ilkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

"İlkokullu Kardeşlerimizle Buluşuyoruz Projesi" kapsamında liseliler, köy okulu öğrencileriyle çeşitli oyunlar oynadı, parmak boyası, sulu ve pastel boyama çalışması yaptı.

Lise öğrencileri, ziyaretin son bölümünde ise yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri miniklere verdi.

Okul Müdürü Ali Işıkver, ilkokul ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, "Projemizle ilkokul öğrencilerinin okul imkanları ile gerçekleştiremedikleri faaliyetleri gönüllü öğrencilerimizle beraber yapabilmelerini amaçladık." diye konuştu.

Işıkver, planlanan takvim doğrultusunda gönüllü öğrenciler tarafından görsel sanatlar atölye çalışmaları, geleneksel çocuk oyunları, sahne sanatları, drama etkinliği ve fen bilimleri laboratuvar çalışmaları yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.