Ulaş'ta "Kovid-19" konulu istişare toplantısı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) konulu istişare toplantısı düzenlendi.Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman'ın makamında gerçekleştirilen toplantıda "tam kapanma" kararları ve ilçede uygulanacak...

27 Nisan 2021 Salı 15:35
Ulaş'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) konulu istişare toplantısı düzenlendi.

Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman'ın makamında gerçekleştirilen toplantıda "tam kapanma" kararları ve ilçede uygulanacak tedbirler görüşüldü.

"Tam kapanma" kurallarının titizlik ve hassasiyetle yürütüleceğini söyleyen Nayman, vatandaşlardan da kurallara uymalarını istedi.

Toplantıya İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yavuz Yılmaz, İlçe Hastanesi Başhekimi Mehmet Burak Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül ve Yazı İşleri Müdürü Ahat Kelek katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.