Ulaş'ta muhtarlara hizmet içi eğitim semineri

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarına yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.Kaymakamlık Konferans Salonu'ndaki seminerde muhtarlara kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli sunulması, sorunların...

07 Eylül 2021 Salı 14:39
Ulaş'ta muhtarlara hizmet içi eğitim semineri

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarına yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Kaymakamlık Konferans Salonu'ndaki seminerde muhtarlara kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mevzuattan kaynaklanan görev ve sorumlulukları anlatıldı.

Seminere, Sivas Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Hüseyin Ünal ile veri hazırlama kontrol işletmeni Ziyattin Öz konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde muhtarlara devlet hiyerarşisinin tanıtılması, merkezi yönetim, il ve ilçe yönetimi, muhtarlık müessesesi ve organları, muhtarların görev, yetki ve sorumlulukları ile muhtar bilgi sistemi hakkında bilgi verildi.

Seminere Ulaş Kaymakamı Alparslan Sözen, Yazıişleri Müdür Vekili Servet Çakır ve muhtarlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.