Ulaş'ta öğrencilere temel afet bilinci eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) tarafından öğrencilere temel afet bilinci eğitimi verildi. İçişleri Bakanlığının 2021 yılını "Afet Eğitim Yılı" ilan etmesi nedeniyle Ulaş...

24 Mart 2021 Çarşamba 14:21
Ulaş'ta öğrencilere temel afet bilinci eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) tarafından öğrencilere temel afet bilinci eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığının 2021 yılını "Afet Eğitim Yılı" ilan etmesi nedeniyle Ulaş ilçe merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda düzenlenen eğitimde, AFAD eğitmenleri slayt ve tanıtım filmleri eşliğinde sunum yaptı.

Deprem esnasında ve deprem sonrasında yapılacakları anlatan eğitmenler, toplu yaşam alanlarının tahliyesi esnasında dikkat edilmesi gereken hususları aktardı.

Eğitimlerin belirli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşAFAD Eğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.