Ulaş'ta özel eğitim öğrencileri bir araya geldi

SİVAS (AA) - Ulaş İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri ile Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri kahvaltıda buluştu.Öğrencileri bir araya getiren Ulaş İlkokulu özel eğitim sınıfı öğretmeni Burcu Özişçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

04 Aralık 2018 Salı 15:06
Ulaş'ta özel eğitim öğrencileri bir araya geldi

SİVAS (AA) - Ulaş İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri ile Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri kahvaltıda buluştu.

Öğrencileri bir araya getiren Ulaş İlkokulu özel eğitim sınıfı öğretmeni Burcu Özişçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Engelliler Gününü kutlamak için buluştuklarını söyledi.

"Hayatı paylaşmak i̇çin engel yok" sloganıyla farkındalık oluşturmak için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini aktaran Özişçi, "Özel çocuklarımızın kaynşmaları, kendilerini değerli hissetmeleri adına etkinliği düzenledik. Çoçuklar adına eğlenceli bir etkinlik oldu. Onların toplum yaşamında daha çok yer edinmeleri, sosyalleşmeleri ve bütünleşmeleri gerektiğini, bunun için fırsatlar yaratılmasının yerinde olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Özişçi, desteklerini esirgemeyen okul idaresine teşekkür etti.

Cumhuriyet Ortaokulu özel eğitim sınıf öğretmeni Makbule Evrim Özer de öğrencilerle kahvaltıda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Ulaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.