Ulaş'ta özel öğrencilere özel ilgi

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde özel eğitim öğrencileri için “Bir oluyoruz hep birlikte engelleri aşıyoruz” sloganıyla etkinlik düzenlendi.İlçe merkezindeki okullarda eğitim gören özel eğitim öğrencileri, Ulaş İlkokulu'nda kahvaltıda...

05 Mart 2019 Salı 11:19
Ulaş'ta özel öğrencilere özel ilgi

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde özel eğitim öğrencileri için “Bir oluyoruz hep birlikte engelleri aşıyoruz” sloganıyla etkinlik düzenlendi.

İlçe merkezindeki okullarda eğitim gören özel eğitim öğrencileri, Ulaş İlkokulu'nda kahvaltıda bir araya gelerek öğretmenleri nezaretinde eğlendi.

Ulaş İlkokulu özel eğitim öğretmeni Burcu Özişçi, "Bir oluyoruz hep birlikte engelleri aşıyoruz" sloganıyla okul idarecilerinin de desteğiyle ilçedeki özel eğitim öğrencilerini bir araya getirdiklerini söyledi.

Öğrencilere okulda sinema izlettirmenin mutluluğunu da yaşadıklarını belirten Özişçi, şunları kaydetti:

"Özel öğrencilerimiz kendilerine fırsat verildiğinde en az toplumdaki diğer bireyler kadar faydalı olacaklardır. Özel çocuklarımızın sadece bir fırsata ihtiyaçları vardır. Bugünde onları bir kez daha toplamamızın sebebi onların sadece özel günlerde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Bu kapsamda davetimize icabet ederek katılan Cumhuriyet Ortaokulu özel eğitim öğretmeni Makbule Evrim Özer ve öğrencilere teşekkür ediyorum."

Okul Müdürü Mehmet Aydın da engellilere verilen sevginin onlara yaşama sevinci aşıladığını vurgulayarak, birlik ve beraberliğin her engeli aşacağını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşözel öğrenci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.