Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Çelik'in Miraç Kandili mesajı

KAYSERİ (AA) - Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, "Miraç Kandili" dolasıyla mesaj yayımladı.Çelik mesajında, içinde ilahi feyz ve bereket barındıran Miraç Kandili'ni karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Kandil...

10 Mart 2021 Çarşamba 14:30
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Çelik'in Miraç Kandili mesajı

KAYSERİ (AA) - Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, "Miraç Kandili" dolasıyla mesaj yayımladı.

Çelik mesajında, içinde ilahi feyz ve bereket barındıran Miraç Kandili'ni karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kandil gecelerinin Müslümanlar için bir fırsat olduğunu belirten Çelik, "Bu mübarek geceler, Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed'in kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak her şeyi yoktan var eden Allah'a ve yaratılmışlara karşı vazifelerimizi bir kez daha düşünerek hayatlarımıza çeki düzen vermek için fırsattır. Bu fırsatları hakkıyla değerlendirebilmek duasıyla tüm Türk İslam aleminin kandilini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.