"Ülkücü Hareket Ahde Vefadır" programı

KARAMAN (AA) - Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi tarafından "Ülkücü Hareket Ahde Vefadır" isimli program düzenlendi. Bir otelde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, partileri...

22 Aralık 2018 Cumartesi 09:08

KARAMAN (AA) - Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi tarafından "Ülkücü Hareket Ahde Vefadır" isimli program düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, partileri açısından yerel yönetimlerin, ülkücü görüşün hayata geçirildiği ilk alanlar olması nedeniyle oldukça önemli olduğunu söyledi.

Ülkücü belediyelerin çalışmaları, projeleri, hedeflerinin icraata dönüştüğü, memleket sevdalarının gösterilebildiği mühim fırsatlar olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bugünün ihtiyaçları, yarının koşullarında daha da büyümüş halde karşımıza çıkacağından, partimizin üretken belediyecilik politikası ile her meseleyi, uzun yıllar ihtiyaca cevap verebilir durumda projelendireceğiz. Yaşadığımız dönemin eksikliklerini kaydederken, şehrin geleceğine dair muhasebeyi de şimdiden hazırlayacağız." dedi.

MHP'nin gerek Karaman merkezinde, gerekse ilçe ve beldelerdeki görevi aldığı tüm belediyelerde, "önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" ilkesiyle görev yürüteceğini belirten Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Konusu ahde vefa olan programımız bu sebepten iyi okunmalı, iyi idrak edilmelidir. Ahde vefanın imanın kemaline işaret olduğunun bilinci ile varsa kırgınlık ve küskünlükleri sonlandırıp, her bir kardeşimizi sımsıkı kucaklayacağız."

MHP Karaman İl, merkez ilçe ve kadın kolları teşkilatlarının yanı sıra ilçe ve belde teşkilatları, belediye başkan adayları ile partililerin katıldığı program arabaşı ikramı ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
MhpKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.