Vali Akın'dan Kırşehir Ziraat Odasına ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Ziraat Odası Başkanı Bekir Tan'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tan'ı ziyaretinde tarım ve hayvancılık sektörlerinde...

10 Ağustos 2018 Cuma 12:16
Vali Akın'dan Kırşehir Ziraat Odasına ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Ziraat Odası Başkanı Bekir Tan'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tan'ı ziyaretinde tarım ve hayvancılık sektörlerinde yapılan faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Vali Akın, burada yaptığı konuşmada, ziraat odalarının temel görevlerinden birisinin de çiftçilerin menfaatlerini korumak olduğunu belirtti.

Ziraat odasının çiftçilere her türlü desteği sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu vurgulayan Akın, şöyle devam etti:

"Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ziraat odaları ülkemiz ve çiftçimiz için çok büyük hizmetler yapmaktadır. Ziraat odaları çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunlarının hükümetimize iletilmesi, sorunlara çözümler üretilmesi, üretim artışını sağlamak gibi konuda çiftçimize yardımcı olan bir kuruluştur. Özellikle geçiminin büyük kısmını tarım ve hayvancılıktan sağlayan ilimizdeki tarımsal faaliyetleri önemsiyoruz. Ziraat Odası yönetimine yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diliyorum."

Kırşehir Ziraat Odası Başkanı Başkanı Tan ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaretinden dolayı Vali Akın'a teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.