Vali Ayyıldız, Türk Dünyası Vakfı iftar programına katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın ev sahipliğinde, Eskişehir Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara katıldı.Valilikten yapılan...

21 Nisan 2022 Perşembe 12:29
Vali Ayyıldız, Türk Dünyası Vakfı iftar programına katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın ev sahipliğinde, Eskişehir Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, iftar programı UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı ve Türk Dünyası Vakfı Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Öcal Oğuz’un ramazan gelenekleri ve görenekleri üzere yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Oğuz, gelenekselin geçmişten güç alarak geleceğe aktarılması, yaşatılması ve değerlerin kaybolmasının önüne geçileceğini, böylelikle kültürel devamlılığın sağlanabileceğini vurguladı.

Daha sonra neyzen Deniz Aladağ ve tanburi Yusuf Daşdemir sahne aldı. Tasavvufi müzik dinletisinin ardından İl Müftüsü Bekir Gerek, yemek duasını okudu.

Nabi Avcı’nın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından program sona erdi.

İftar programına, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 1'inci Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Doğan Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, kamu kurum ve kuruluşlarından yöneticiler ile üniversite ve lise öğrencileri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
IftarEskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.