Vali Buhara'dan jandarma teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, jandarma teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Buhara, mesajında, en köklü kuruluşlardan jandarmanın 183. yılının gururla kutlandığını ifade...

13 Haziran 2022 Pazartesi 14:10
Vali Buhara'dan jandarma teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, jandarma teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Buhara, mesajında, en köklü kuruluşlardan jandarmanın 183. yılının gururla kutlandığını ifade etti.

Terörden asayişe, trafik denetimden organize suçlara kadar geniş bir sahada görevini başarıyla sürdüren jandarma teşkilatının toplumla ilişkiler noktasında da önemli hizmetlerde bulunarak devlet-millet kaynaşmasına vesile olduğunu belirten Buhara, "Bu önemli görevleri ifa ederken şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımızın yaptığı fedakarlıklar hiçbir zaman unutulmayacak, aziz hatıraları milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaktır." ifadelerini kullandı.

Jandarma teşkilatının tecrübeli kadrosu, disiplinli görev anlayışı, yüreklerinde taşıdıkları vatan ve millet sevgisi ile üstlendikleri her görevi hakkıyla yerine getirerek gösterdiği kahramanlıklarla halkın daima güven ve sevgisini kazandığını vurgulayan Buhara, şunları kaydetti:

"Gücünü kanunlardan, desteğini aziz milletimizden alan jandarma teşkilatımızın yasalara, demokratik değerlere, temel hak ve hürriyetlere bağlı olarak her zaman suç ve suçlularla mücadelesini etkin bir şekilde sürdüreceğine inanıyoruz. Jandarma teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutluyor, görevi sırasında şehit olan kahramanlarımızı rahmet, gazilerimize de şükranla anıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.