Vali Gül, model uçak pilotlarını kutladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Bulgaristan'da yapılan model uçak yarışmasında dereceye giren öğrencileri kabul etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bulgaristan'da 4-5 Ağustos'ta düzenlenen Model Uçak Serbest...

14 Ağustos 2018 Salı 16:38
Vali Gül, model uçak pilotlarını kutladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Bulgaristan'da yapılan model uçak yarışmasında dereceye giren öğrencileri kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bulgaristan'da 4-5 Ağustos'ta düzenlenen Model Uçak Serbest Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, Türk Hava Kurumu (THK) Sivas Şubesi Başkanı Sebahattin Erbıyık ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Gül'ü ziyaret etti.

Şampiyona hakkında bilgi alan Gül, birincilik elde eden Selin Uygur, ikincilik elde eden Çağatay Suvay, üçüncü olan Melih Özüduru ve dördüncü olarak tamamlayan Zehra Arsu'yu kutladı.

Gül, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Sivas ValiliğiModel Uçak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.