Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç'tan Ramazan Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günaydın, mesajında, yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik...

11 Mayıs 2021 Salı 15:27
Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç'tan Ramazan Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, mesajında, yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla geçirilen rahmet ayı ramazanı uğurlamanın hüznünü yaşarken, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı bir bayrama daha birlikte ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduğunu belirtti.

Bayramların, küskünlüklerin sonlandırıldığı, kucaklaşmanın, sevginin, karşılıklı hoşgörünün en güzel yaşandığı müstesna zamanlar olduğunu vurgulayan Günaydın, şunları kaydetti:

"Bizler de bu bayramı fırsat bilerek, kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için büyük fedakarlıklarda bulunmuş şehit ailelerimizi ve gazilerimizi böylesine anlamlı günlerde ve her zaman hatırlamak, acılarını paylaşmak, ayrıca hasta, engelli ve muhtaç olanlara yardım ederek ziyarette bulunmak hepimizin en önemli görevidir. Bu vesile ile başta çok kıymetli şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, tüm Kayserili hemşehrilerimin, ilimizde görev yapan çalışma arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın aile ve yakınlarının mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım."

Büyükkılıç da başta Kayseri olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, "Pandemi sürecini hep beraber el birliğiyle bitirip, normalleşmiş bayramları yaşama dönemini de Cenab-ı Allah bizlere lütfetsin diye dua ve temennide bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Ramazan ayında gönüllere hitap edecek çalışmalar yaptıklarını aktaran Büyükkılıç, şöyle devam etti:

"İki senedir Ramazan Bayramı'nı iç içe yaşayamıyoruz ama gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm hemşerilerimizin, İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum. Şehitlerimizin kıymetli yakınlarının, anne ve babaları ile ailelerinin özellikle bayramlarını tebrik ediyorum, sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlar diliyorum. Kovid-19 sürecinde rahmetli olanlara Allah’tan rahmet diliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.