Vali Işık, spor yatırımlarını yerinde inceledi

KARAMAN(AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Organize Sanayi Bölgesindeki Sentetik Futbol Sahası ile birlikte Dereköy mevkisi üzerinde yapım çalışmaları süren Fikret Ünlü Atış Poligonu ve tesis binasında incelemelerde bulundu.Gençlik...

05 Mayıs 2021 Çarşamba 11:49
Vali Işık, spor yatırımlarını yerinde inceledi

KARAMAN(AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Organize Sanayi Bölgesindeki Sentetik Futbol Sahası ile birlikte Dereköy mevkisi üzerinde yapım çalışmaları süren Fikret Ünlü Atış Poligonu ve tesis binasında incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in de katıldığı ziyaret ve incelemeler sırasında Vali Işık, yapım çalışmaları süren tesisler hakkında İl Müdürü Bebek ve ilgililerden bilgi aldı.

Vali Işık, ziyaret ve incelemelerinin sonunda özellikle gençlerin daha modern tesislerde spor yapmalarına imkan sağlayacak olan ve yıl sonu itibariyle hizmet vermesi hedeflenen yatırımların kente kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.