Vali Şehmus Günaydın, ASKF Başkanı Mutlu Önal'ı kabul etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal ve yönetimini makamında kabul etti.Valilikten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Günaydın, başarının sürdürülebilir...

07 Aralık 2021 Salı 16:29
Vali Şehmus Günaydın, ASKF Başkanı Mutlu Önal'ı kabul etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal ve yönetimini makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Günaydın, başarının sürdürülebilir olması için dün olduğu gibi bugün de amatör sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Önal ise kabulden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Günaydın'a amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.