Vali Şimşek ve Başkan Özdemir'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Şimşek, mesajında, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı...

22 Nisan 2022 Cuma 13:30
Vali Şimşek ve Başkan Özdemir'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şimşek, mesajında, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Bu bayramın çocuklara hediye edildiğini, aynı zamanda görev ve sorumluluklar da yüklediğini belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"Sevgili çocuklar, Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en gelişmiş ve müreffeh ülkesi oluncaya kadar var gücünüzle çalışmalısınız. Çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanmalı, kendinizi iyi yetiştirmeli, okuyan, araştıran, sorgulayan, dünyayı dönüştürecek fikirler üretebilen, başkalarına saygılı bireyler olarak yetişmelisiniz. Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum."

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Milli egemenliğimizin ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin 102. yılını hep birlikte kutluyoruz. Ne mutlu bize ki vatan ve millet meseleleri söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan canını verecek bir şehrin çocuklarıyız. İzmir'in işgalinde göğsünden süngülenerek şehit edilen Süleyman Fethi Bey, 15 Temmuz'da göz kırpmadan şehadete koşan Ömer Halisdemir bu gerçeğin en güzel örnekleridir. Bu güzel günü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunun takipçisiyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor, başta çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.