Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz, inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede faaliyet gösteren yapı denetim firmaları, mimarlar ve müteahhitlerle bir araya geldi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, inşaat sektörü temsilcileriyle buluşan Türkyılmaz,...

05 Nisan 2021 Pazartesi 16:18
Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz, inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede faaliyet gösteren yapı denetim firmaları, mimarlar ve müteahhitlerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, inşaat sektörü temsilcileriyle buluşan Türkyılmaz, talep ve sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulundu.

Türkyılmaz, Yahşihan'ın geliştiğini, ilçede yüksek katlı binaların bulunduğunu belirtti.

Mevzuat çerçevesinde birbirlerine destek olmaları gerektiğini vurgulayan Türkyılmaz, "Şehrin gelişimi ve vizyonu açısından müteahhitlerimiz ve inşaat sektörü önemli bir mihenk taşı. Toplantı yapmamızın amacı, varsa sıkıntıları dinleyip, istişare yapmak. İlçemizde inşaat yatırımı yapan arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik ve notlar aldık. Bu sorunların çözümü ve ilçemizde yatırım yapan arkadaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışacağız. Ancak kurumumuzun haklarını da gözeteceğiz ve ona göre bir çözüm yolu bulacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şansal ile İmar ve Şehircilik Müdürü Şahin Arslan da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.