Yahşihan'da şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şehit aileleri, gazi ve yakınlarına iftar yemeği verdi.İlçede bir çay bahçesinde düzenlenen programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.Türkyılmaz, "Bu...

16 Mayıs 2019 Perşembe 10:24
Yahşihan'da şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şehit aileleri, gazi ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

İlçede bir çay bahçesinde düzenlenen programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Türkyılmaz, "Bu ülke için canını feda eden şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Bilsinler ki aileleri bizlere emanettir. Allah'ın izniyle bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu ülke bir ölüp bin dirilenlerin ülkesidir. Gazilerimizin de başımız üzerinde yerleri vardır, herhangi bir istekleri olursa emir telakki eder derhal halletmenin yolunu buluruz. Bizleri kırmayarak davetimize icabetinizden dolayı hepinizi saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.

Programa, Kaymakam Fatih Yılmaz da katıldı.

Anahtar Kelimeler:
IftarYahşihan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.