Yahşihan'dan gönderilen 2 kamyon yardım malzemesi Manavgat'a ulaştı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde belediye tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 2 kamyon ihtiyaç malzemesi Manavgat'a ulaştırıldı.Yahşihan Belediyesinden yapılan açıklamada, Antalya'nın Manavgat...

10 Ağustos 2021 Salı 14:48
Yahşihan'dan gönderilen 2 kamyon yardım malzemesi Manavgat'a ulaştı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde belediye tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 2 kamyon ihtiyaç malzemesi Manavgat'a ulaştırıldı.

Yahşihan Belediyesinden yapılan açıklamada, Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangın felaketinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için bir hafta önce yardım kampanyası başlatıldığı anımsatıldı.

Yardım kampanyasına vatandaşların duyarsız kalmadığı aktarılan açıklamada, bir hafta içerisinde 2 kamyon yardım malzemesinin toplandığı ve yardımların Manavgat'a ulaştırıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Yahşihan Belediyesi olarak ülkemiz genelinde orman yangınlarında evi yanan ailelerimiz için katkıda bulunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.