"Yalıhüyük ve Bahar" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı

KONYA (AA) - Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Yalıhüyük Halk Eğitimi Merkezince düzenlenen "Yalıhüyük ve Bahar" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.Bu yıl 2'incisi düzenlenen, birçok amatör fotoğrafçının katıldığı...

02 Haziran 2022 Perşembe 11:54

KONYA (AA) - Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Yalıhüyük Halk Eğitimi Merkezince düzenlenen "Yalıhüyük ve Bahar" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Bu yıl 2'incisi düzenlenen, birçok amatör fotoğrafçının katıldığı fotoğraf yarışmasında Ertuğrul Eren Akyıldız birinci, Mehmet Kandırmaz ikinci ve Mustafa Genç üçüncü oldu.

Yalıhüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Metli, yarışmacılara ödüllerinin 7 Haziran'da düzenlenecek Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlama programında verileceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.