Yaralı leyleğe belediye sahip çıktı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde yaralı halde bulunan leyleğe belediye ekipleri sahip çıktı. İlçenin Karacaören Mahallesinde kanadından yaralanan leyleği gören vatandaşlar durumu belediye yetkililerine bildirdi. Belediye görevlileri...

18 Temmuz 2019 Perşembe 17:25
Yaralı leyleğe belediye sahip çıktı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde yaralı halde bulunan leyleğe belediye ekipleri sahip çıktı.

İlçenin Karacaören Mahallesinde kanadından yaralanan leyleği gören vatandaşlar durumu belediye yetkililerine bildirdi.

Belediye görevlileri leyleği bulunduğu yerden alarak tedavi ettirmek üzere Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürdü.

Mahalle sakini Nasuf Ağılgat, "Bu yuvada dört yavru vardı. Birisi daha önce düşerek öldü. Bu yavrunun da yerde çırpındığını ve çocukların oynadığını görünce hemen belediye ekiplerine haber verdim. Sağ olsunlar duyarsız kalmadılar." dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun da duyarlı vatandaşa teşekkür ederek, "Leyleğin iyileşme sürecinde gerekli bakımlarını yapacağız. Yavru leylek tedavisinin ardından doğayla buluşacak. Amacımız, doğal yaşamı korumaktır." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bünyan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.