Yargıtay Başkanı Akarca, Bulgaristan'ın İçişleri Bakanı ve Başsavcıvekili ile görüştü

09 Ekim 2023 Pazartesi 14:12
Yargıtay Başkanı Akarca, Bulgaristan'ın İçişleri Bakanı ve Başsavcıvekili ile görüştü

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Bulgaristan Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov ve Başsavcıvekili Borislav Sarafov ile yargı alanında yardımlaşma ve işbirliğinin güçlendirilmesi konusunda görüşme gerçekleştirdi.

Yargıtay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Akarca, resmi ziyaret kapsamında Türkiye'de bulunan Stoyanov ve Sarafov ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Yargı alanında uluslararası karşılıklı yardımlaşma konularının ele alındığı kabulde, işbirliğinin güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kabulde, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcıvekili Rıdvan Gündoğdu ve Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım da yer aldı.

Son Güncelleme: 09.10.2023 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.