Yenimahalle Belediyesi'nin temizlik çalışmaları

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesince kurulan 152 kişilik ekip, Kurban Bayramı boyunca temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.Yenimahalle Belediyesince kurulan temizlik ekibi, bayram süresince çalışmalarını sürdürdü. 152 kişilik ekip, kurban...

14 Ağustos 2019 Çarşamba 14:39
Yenimahalle Belediyesi'nin temizlik çalışmaları

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesince kurulan 152 kişilik ekip, Kurban Bayramı boyunca temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.

Yenimahalle Belediyesince kurulan temizlik ekibi, bayram süresince çalışmalarını sürdürdü. 152 kişilik ekip, kurban kesim alanları ve mahallelerde temizlik ve ilaçlama yaptı.

Kurban kesim alanlarındaki temizliğe dikkat etmeleri yönünde vatandaşlara uyarılarda bulunan ekipler, insan sağlığını tehdit edecek durumların oluşmaması için kesim sonrası kurbanla ilgili artıkların çevreye bırakılmaması gerektiğini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.