Yerel seçime doğru

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin ilçedeki programlarına katılan partili ve vatandaşlara teşekkür etti. Gökgöz,...

28 Şubat 2019 Perşembe 18:49
Yerel seçime doğru

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin ilçedeki programlarına katılan partili ve vatandaşlara teşekkür etti.

Gökgöz, yaptığı açıklamada, Mehmet Özhaseki'nin ilçede esnaf, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir aya geldiğini ve projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunduğunu anımsattı.

Kahvaltıda ve esnaf ziyaretinde Özhaseki'ye büyük bir teveccühün olduğunu aktaran Gökgöz, "Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan tüm sivil örgütü temsilcilerine, muhtarlarımıza ve oda başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 16-17 senedir AK Parti iktidarının yaptıkları ortada. Ülkemizin çevresi ateş çemberinde olmasına rağmen, AK Parti iktidarı emin adımlarla 2023 hedefine ilerlemektedir." dedi.

Son Güncelleme: 28.02.2019 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.