Yerel seçimlere doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Karapınar ilçesinde yerel seçim çalışmalarına katılarak partililerle esnaf ziyaretlerine katıldı. Milletvekili Samancı, 31 Mart’ta yapılacak seçimde Cumhur İttifakı'nın Karapınar...

12 Mart 2019 Salı 12:12
Yerel seçimlere doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Karapınar ilçesinde yerel seçim çalışmalarına katılarak partililerle esnaf ziyaretlerine katıldı.

Milletvekili Samancı, 31 Mart’ta yapılacak seçimde Cumhur İttifakı'nın Karapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka'ya destek istedi.

Samancı ziyaret sırasında esnaflara yaptığı konuşmada, "Milletvekilimizin tecrübesi, büyükşehir belediye başkanımızın ve hükümetimizin desteğiyle Karapınar'a en iyi şekilde hizmetin gayreti içerisindeyiz. Karapınar'ın bir şansı da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a sahip olmasıdır. 3 dönemdir AK Parti belediyeciliği ile yönetilen Karapınar önemli hizmetlere kavuştu. Yeni dönemde, inşallah yeni bir vizyon, yeni bir anlayış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde Karapınar'da Cumhur İttifakı başarılı olacaktır." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SeçimGülay Samancı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.