Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz'dan ramazan mesajı

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.Yılmaz, mesajında, ramazan ayının Müslümanlar için en mukaddes zaman dilimlerinden olduğunu, kalplerin bu ayda huzur ve süruru bulduğunu vurguladı.Yılmaz,...

12 Nisan 2021 Pazartesi 17:42
Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz'dan ramazan mesajı

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yılmaz, mesajında, ramazan ayının Müslümanlar için en mukaddes zaman dilimlerinden olduğunu, kalplerin bu ayda huzur ve süruru bulduğunu vurguladı.

Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:

“İnsanlık alemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren, infakın, ikramın lezzetini anlatan 11 ayın sultanı ramazan, bir kurtuluş kapısıdır. Bu kapı, bir ay boyunca iman edenlere açılmış ve inanlara bir fırsat sunulmuştur. Bu bağlamda, Rabbimizin bizlere bulunduğu ikramlardan en kıymetlilerinin başında ramazan ayının geldiğini söyleyebiliriz. Bu ayı fırsat bilmeli, elimizden geldiğince ibadetle geçirmeye gayret ederek Allah'ın razı olacağı meşguliyetler edinmeliyiz."

Anahtar Kelimeler:
YerköyRamazan Ayı Mesajı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.