Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi

KIRIKKALE (AA) - Türkiye Halter Federasyonu tarafından Kırıkkale'de düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 17 Ağustos Spor Salonu'nda 2 Mart'ta...

06 Mart 2022 Pazar 17:20
Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi

KIRIKKALE (AA) - Türkiye Halter Federasyonu tarafından Kırıkkale'de düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 17 Ağustos Spor Salonu'nda 2 Mart'ta başlayan şampiyonaya, 40 ilden 611 sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, müsabakalara katılan tüm sporcu, antrenör ve hakemlere teşekkür etti.

Şampiyonanın sorunsuz şekilde sona ermesinden dolayı mutlu olduklarını aktaran Alp, "İlimiz adına mükemmel bir organizasyon oldu. Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ile Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ve yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Kırıkkale adına da çok güzel sonuçlar elde edildi. 2 şampiyonluk ve 1 ikincilik ilimiz adına da çok mükemmel bir sonuç oldu. Tüm sporcularımızı da başarılarından dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.