YKS'ye geç kalanların imdadına Melikgazi Belediyesi koştu

KAYSERİ (AA) - Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) yetişemeyen öğrencilere Melikgazi Belediyesi ekipleri yardımcı oldu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sınava geç kalan 103 öğrenci belediye araçlarıyla sınav yerlerine...

27 Haziran 2021 Pazar 16:08
YKS'ye geç kalanların imdadına Melikgazi Belediyesi koştu

KAYSERİ (AA) - Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) yetişemeyen öğrencilere Melikgazi Belediyesi ekipleri yardımcı oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sınava geç kalan 103 öğrenci belediye araçlarıyla sınav yerlerine yetiştirildi.

Ayrıca birçok okulda ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) kampüsünde çocuklarını bekleyen velilere de dondurma ve su ikramı yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu sene farklı bir uygulama yaptıklarını, hafta sonu YKS'ye yetişemeyen öğrencilere yardımcı olmak için böyle bir hizmet sunduklarını belirtti.

Palancıoğlu, ERÜ kampüsü büyük olduğu için sınava yetişmekte zorlananları belediye araçlarıyla sınava yetiştirdiklerini, ayrıca sınava giriş belgesini evinde unutanları da hızlıca evine götürüp tekrar sınav salonuna ulaştırdıklarını aktardı.

Öğrencilerden ve velilerden dua aldıklarını kaydeden Palancıoğlu, "Bir yıl boyunca büyük emek verdiler, aksiliklerden dolayı bir yılları kayboluyor. O yüzden birkaç öğrenciyi bile sınava yetiştirmek bizim için yeterliydi. Gelecek sene inşallah daha güzelini yapacağız. Okul önlerinde heyecanla bekleyen velilere de dondurma, su ikramı yapıldı. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. İnşallah istedikleri bölümü kazanırlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.