Yozgat Belediyesi e-Belediye ile işlemleri kolaylaştırıyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, vatandaşların belediyedeki iş ve işlemlerini kolaylaştırmak için yeni çalışmalar yaptıklarını belirtti.Köse, yaptığı yazılı açıklamada, Ekim 2020'de Elektronik Belge Yönetim Sistemi...

06 Nisan 2022 Çarşamba 16:24
Yozgat Belediyesi e-Belediye ile işlemleri kolaylaştırıyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, vatandaşların belediyedeki iş ve işlemlerini kolaylaştırmak için yeni çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Köse, yaptığı yazılı açıklamada, Ekim 2020'de Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve Şubat 2021'de e-Belediye sistemlerini vatandaşın hizmetine sunduklarını hatırlatarak, "Bu şekilde iş gücü ve evrak yükünün azalmasını sağladık. E-Belediye sistemine geçerek hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştırdık." ifadelerini kullandı.

Belediyeye yapılacak ödemelerin anlaşmalı 10’a yakın banka üzerinden kolaylıkla gerçekleştirildiğine değinen Köse, şunları kaydetti:

"İstenirse otomatik ödeme talimatları verilebiliyor. E-devlet üzerinden abonelik devri, abone feshi, abone başvurusu, bireysel ve kurumsal borç ödeme, beyan bilgisi, tahakkuk bilgisi ve sicil bilgisi sorgulaması hizmetlerini de hemşehrilerimize sunduk."

Anahtar Kelimeler:
Yozgat BelediyesiE-belediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.