Yozgat Emniyet Müdürlüğü personeli tatbikat yaptı

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürlüğü personeli, yangın ve deprem tatbikatı yaptı.İl Emniyet Müdürlüğü binası önündeki tatbikatta, Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü uzman personelince yangın çeşitleri ve söndürme şekilleri...

22 Ekim 2021 Cuma 16:21
Yozgat Emniyet Müdürlüğü personeli tatbikat yaptı

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürlüğü personeli, yangın ve deprem tatbikatı yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü binası önündeki tatbikatta, Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü uzman personelince yangın çeşitleri ve söndürme şekilleri anlatıldı, yangına müdahale uygulamalı gösterildi.

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli tarafından da afet anı ve sonrasında nelere dikkat edilmesi gerektiği, yaralı taşıma yöntemleri anlatıldı.

Bilgilendirmenin ardından, senaryo gereği deprem sonrası bina boşaltıldı, temsili yaralılar tahliye edildi.

Tatbikatın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Erdinç Şahin, her yıl düzenli olarak personele yönelik tatbikat yaptıklarını söyledi.

Şahin, "Herkesin ne görevi olduğu bilincine varması açısından tatbikat yaptık, bilgilerimizi tazeledik. Bize destek veren sağlık, AFAD ve itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.