Yozgat Şehir Hastanesinde Kovid-19 aşılaması iftardan sonra da sürecek

YOZGAT (AA) - Yozgat Şehir Hastanesinde ramazan ayı boyunca mesai saatleri içinde ve iftardan sonra saat 23.30'a kadar yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılama işlemlerinin süreceği bildirildi.Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimliğinden yapılan...

14 Nisan 2021 Çarşamba 13:49
Yozgat Şehir Hastanesinde Kovid-19 aşılaması iftardan sonra da sürecek

YOZGAT (AA) - Yozgat Şehir Hastanesinde ramazan ayı boyunca mesai saatleri içinde ve iftardan sonra saat 23.30'a kadar yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılama işlemlerinin süreceği bildirildi.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlara Kovid-19 aşı uygulamasının ramazan ayında da sürdüğü belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yozgat Şehir Hastanemizde ramazan ayı boyunca mesai saatlerinde ve iftardan sonra yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılama işlemleri devam ediyor. İftardan sonra ise aşı yaptırmak isteyen vatandaşlarımız hastanemize başvurarak 23.30'a kadar aşılarını yaptırabileceklerdir. Aşı ekibimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.