Yozgat Valisi Polat'tan Ramazan Bayramı mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Polat, mesajında, insanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma...

12 Mayıs 2021 Çarşamba 11:52
Yozgat Valisi Polat'tan Ramazan Bayramı mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Polat, mesajında, insanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belitti.

Bayramların insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günler olduğunu vurgulayan Polat, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Hepimiz için büyük anlam taşıyan bu bayram 'tam kapanma' sürecinde biraz daha farklı olacak. Unutmayalım ki koronavirüs tehlikesi henüz geçmiş ve bitmiş değildir. Hepimizin sağlığı ve daha nice bayramlar yaşamak için 'sokağa çıkma kısıtlamasına' uymamız gereken bir bayram yaşayacağız. Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, eş, dost ve komşularımıza ziyaretlerimizi yüz yüze yapamayacağız. Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun bir kat daha arttığı bayram sevincini telefonlarımızla, online görüşmelerle gerçekleştirip, salgın sürecinin daha çabuk atlatılması için gayret göstermeliyiz."

Filistinli Müslümanlara yapılan insanlık dışı saldırıları da kınayan Polat, "Bir gün Kudüs ve Filistinli kardeşlerimizin tam özgürlüğüne kavuşmuş şekilde nice bayramlar kutlamalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Yozgatlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.