Yozgat Valisi Ziya Polat'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Polat, mesajında, gücünü milletin ortak iradesinden alan, tam bağımsızlık ve ulusal egemenliğe dayanan Cumhuriyetin ilan edilişinin 98. yıl dönümünü...

28 Ekim 2021 Perşembe 14:45
Yozgat Valisi Ziya Polat'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Polat, mesajında, gücünü milletin ortak iradesinden alan, tam bağımsızlık ve ulusal egemenliğe dayanan Cumhuriyetin ilan edilişinin 98. yıl dönümünü milletçe kutlamanın haklı onuru, gururu ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

29 Ekim'in çağdaş anlamda bir devletin temel taşlarının yerine konduğu, milletin kenetlenerek verdiği bir ölüm kalım, onur, haysiyet ve namus mücadelesi sonunda kazanılmış eşsiz bir zafer olduğunu vurgulayan Polat, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet, ülkemizin yönetim biçimi olmasının yanı sıra, Türk milletinin yeniden dirilişinin de sembolü, değeri yüksek, vazgeçilmez bir miras, örnek bir uygarlık hareketinin adıdır. Atatürk’ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin tek görevi olmalıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz, cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 98 yıllık başarılarını katlayarak artıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır. Aydınlık geleceğimizi görmenin huzuru içinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle yad ediyor, tüm Yozgatlı hemşehrilerimin ve Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.