Yozgat'ta Anadolu Ajansının 15 Temmuz fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki serginin açılışına...

14 Temmuz 2022 Perşembe 18:18
Yozgat'ta Anadolu Ajansının 15 Temmuz fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki serginin açılışına Vali Ziya Polat, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkan Vekili Ali Açıkgöz, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili ve vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından Vali Polat ve beraberindekiler AA foto muhabirleri tarafından çekilen 84 fotoğrafın da yer aldığı sergiyi gezdi.

Daha sonra Vali Polat ve Belediye Başkan Vekili Açıkgöz, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile gazileri ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.