Yozgat'ta av koruma ve kontrol ekipleri yaban hayvanlarını unutmuyor

YOZGAT (AA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürlüğü av koruma ve kontrol ekipleri, gittikleri görev alanlarında doğaya yem bırakarak yaban hayvanlarını unutmuyor. Yozgat'ta her gün göreve çıkan av koruma ve kontrol ekipleri,...

24 Ocak 2021 Pazar 11:04
Yozgat'ta av koruma ve kontrol ekipleri yaban hayvanlarını unutmuyor

YOZGAT (AA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürlüğü av koruma ve kontrol ekipleri, gittikleri görev alanlarında doğaya yem bırakarak yaban hayvanlarını unutmuyor.

Yozgat'ta her gün göreve çıkan av koruma ve kontrol ekipleri, doğanın karla kaplanması nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için yem bırakıyor.

Ekipler, araçlarına aldıkları, buğday, ekmek ve sakatatı karla kaplı alanlarda uygun yerlere bıraktı.

Yemleme çalışmasının sürdüğü, ekiplerin iki günde, Çayıralan ve Yozgat merkez de ormanlık alanlara 500 kilogram buğday, ekmek ve sakatat bıraktığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.